tisdag 7 april 2015

PartyLite Pop-Up snart i Helsingborg!Snart är det återigen dags för PartyLite Pop-Up! Mellan 13-25 april landar Pop-Up butiken på Familia Köpcentrum brevid Helsingborg. Vi öppnar dörrarna till alla intresserade; värdinnor/värdar, gäster och andra inrednings- och/eller ljusgalna medmänniskor. I Pop-Up butiken får man snusa på våra härliga ljus och se&känna på PartyLites vackra produkter och träffa PartyLite Konsulter "in action". Såklart kommer det dessutom att finnas PartyLite produkter till försäljning, så ta med plånboken! ;) PartyLite Pop-Up butiken föreverkligas med hjälp av PartyLites Konsulter.Som Konsult har du nu en ypperlig chans att få träffa nya människor (läs kunder), ha lite kul med kollegor och marknadsföra dig och din egen PartyLite verksamhet. Dessutom kommer du att få fria händer att skapa vackra displaybord och göra butiken till din egen dröm PartyLitebutik! Så himla kul, tycker jag.  


En dag i butiken kommer ungefär att se ut såhär:
  • Displayborden görs innan butiken öppnar-inred så vackert att alla vill stiga in!
  • Butiken öppnar och "ambassadörsjobbet" kan börja->gå runt i köpcentrumet och önska alla välkomna till PartyLite Pop-Up butiken!
  • I butiken hälsar du människor välkomna och berättar om PartyLite. Dethär är en bra chans för dig att skapa nya kundkretsar, så glöm inte att dela ut ditt visitkort! ;)     
  • Var en PartyLite produktexpert!Sälj produkter som finns i butiken och ge kunderna instruktioner och information om PartyLite ljus och ljushållare.   
  • Ta mycket bilder och lägg ut på Facebook, Instagram och deco-platform Kom ihåg hashtag: #PartyLitePopUp 
  • Ha det jättekul och busa runt lite extra med dina kollegor! :)
  
 

Butiken har öppet vardagar 10-20 lördagar, 10-17, samt söndag 11-17. Om du vill kan du jobba alla dagar eller bara några timmar, upp till dig. Huvudsaken är att så många som möjligt är med, för tillsammans kan vi göra detta till en fantastik event!

 
Vi ses där, välkommen allihopa! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar