måndag 3 november 2014

Fotosession till PartyLite Magazine

Här har vi Seija Erkkilä. Hon är försäljningsutveckligschef för PartyLite Finland och dessutom vår egen inredningsexpert och "the mastermind" bakom många av PartyLite Nordics produkt-och inspirationsbilder.


Omfamnelse serien och röda äpplen. Oj så fint!

Seija brukar ta produktbilder lite här och där, beroende på årstid och situation. Det kan till exempel vara inne i någon möbelaffär, ute i naturen, hemma i sitt vardagsrum eller ute i sin trädgård. 

GD Kristoffer och Seija försöker hitta den bästa bildvinkeln

Många av bilderna tas dock på PartyLite kontoret liksom förra veckan då Seija var inne för att ta bilder till det nya numret av PartyLite Magazine. 

Vitt och rosa en perfekt kombination
      Denna gång fick Seija till uppdrag att dekorera olika visningsbord för att visa hur man  snabbt och enkelt skapar en helt ny atmosfär bara genom att byta ut dekorationer på bordet och i produkterna.

Härliga nya Stormlyktor och nya dofter och färger av GloLite Pelarljus!
Det är lätt att blanda ihop nya och gamla PartyLite produkter. Som på bilden ovan, de söta Nature's Love Kaninerna passar ju alldeles utmärkt med domhär härliga vita Stormlyktorna och de vackra rosa GloLite Pelarljusen.

Och jaaa! Du fick precis en liten tjuvtitt av den nya Vinter/Vår 2015 katalogen!   

Dekorera med frukt. Enkelt och förmånligt!
Många av PartyLite produkterna är sådana som man själv kan dekorera enligt årstid och säsong eller humör. Ett enkelt och förmånligt sätt att skapa en ny stämning är att dekorera med till exempel frukter. Här har Seija dekorerat med ananas som är en av vårens stora trender.

Ananas. Så fräscht, så 2015!

Det slutliga resultatet kommer ni att få se i det nya numret av PartyLite Magazine som postas till Konsulter i slutet av November.  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar