onsdag 15 oktober 2014

Grattis på födelsedagen , Marko!

Läckerheter med och utan kalorier!
Idag är det PartyLite Nordics Verkställande direktör, Marko som fyller år och här på kontoret har det firats med goda läckerheter i Just Desserts tema. Dagen till ära gästar Marko också på bloggen och besvarar några frågor som vi ställde honom.    

Hur har PartyLite ändrats under dina år som VD? 
Marko: Jag har haft glädjen att följa med PartyLite Nordics utveckling i snart 10 år och fått se hur vi vuxit från ett litet nordiskt företag till hela Europas tredje största marknad.

Framgången har varit otrolig och jag är väldigt stolt över våra Ledares, Region Direktörers och anställdas insats. Här på PartyLite är varje kund, Värd/Värdinna och Konsult lika viktig.Vad anser du vara din strösta framgång i din egen PartyLite karriär? 
Marko: Jag gläds väldigt för andra människors framgång och det är svårt för mig att peka ut bara en sak över allt annat. Jag tycker det är fantastiskt att se då människor utvecklas i sitt eget jobb, till exempel när en ny PartyLite Konsult växer till en riktig PartyLite stjärna! Jag tycker också det är kul att se då PartyLite anställda utvecklas i sitt eget arbete och bygger en karriär.

Hur ser framtiden ut för PartyLite? Är det något nytt på gång? 
Marko: Framtiden för PartyLite ser bara ljus ut! Världen förändras hela tiden och vi måste förändras med den. PartyLite har alltid något nytt att erbjuda-nya produkter, nya kampanjer, nya utbildningar och nya evenemang.

Människor är nyfikna till sitt sätt och moderna människor vill följa sin tid och vara själva aktivt med. Därför har vi ,vid sidan om de traditionella PartyLite Partyna, även infört nya Partykoncept, så som Deco-och Doftparty. Vi har även satsat på intressanta vecko/månads-tema. Nu i oktober har vi till exempel haft "Girls Night in" och "Halloween" temaveckor.

Jag måste bara säga att jag är oerhört stolt över vårt företag som så modigt testar på nya arbetsredskap. På det sättet följer vi vår tid och förbereder oss för en ljus framtid. 


Vad ska man satsa på just nu?
Marko: PartyLite är en fantastisk möjlighet, där du själv får bestämma över ditt arbete. Det bästa är då allt kommer från din egen entusiasm, precis alla bär på samma möjligheter att lyckas!  

Då du själv känner iver över ditt jobb, vill jag uppmuntra dig att ta ett steg framåt i din karriär. Ju mera du gör, desto mera får du och när du gör mycket så får du också mycket ut av jobbet. Nu menar jag inte bara pengar och produkter utan även uppskattning och berömmelse. Kom bara ihåg att, du kan om du vill!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar