fredag 9 januari 2015

Vad vill ni läsa om?

Nu har bloggen varit up&running i några månader och jag är väldigt glad över att så många hittat hit! För att hålla bloggen intressant för er läsare tänkte jag börja bloggåret med att fråga er om vad ni skulle vilja läsa om. Är det något speciellt område ni skulle vilja veta mer om? Vill ni ha mera produktinformation eller vill ni hellre veta vad som händer bakom PartyLite kullisserna? Gillar ni intervjuerna och vem ska jag intervju till nästa? Tipsa mig gärna! :)


Lämna in ditt önksemål eller din idé i kommentarsfältet senast den 31.1.2015. Vi väljer ut den bästa idén och belönar vinnaren med denna fantastiska Omfamnelse bordsdekoration (värde 629kr)!  :)

18 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja läsa om allt som händer bakom kulisserna och intervjuer, varför inte med de som jobbar i våra fabriker och på lagrena med bilder så man ser lite hur det går till. :)

  SvaraRadera
 2. Tips på hur man gör fina visningsbord och hur man bäst säljer in produkter och får nya bokningar :)

  SvaraRadera
 3. Tips på hur man gör fina visningsbord och hur man bäst säljer in produkter och får nya bokningar :)

  SvaraRadera
 4. Det hade varit roligt om ni följde med en konsult på en visning och även intervjuvade konsulten efter eller före visningen. Man kan även intervjuva en del av gästerna. Varför gillar de PartyLite? Det kan vara roligt att läsa :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle vilja läsa mer om Briterworld ljusen och produkterna. Tillverkning, hur vi hjälper de som bor i de aktuella områdena, hur doftoljorna framställs. Får många frågor om det på visningar
  /Sofia Liljeholm Jonsson

  SvaraRadera
 6. Cherie Mårtensson12 januari 2015 10:59

  Skulle vara kul med inlägg om hur det går till när ljusen tillverkas men också intressant att få förslag på hur man kan ha visningsbord.

  SvaraRadera
 7. Jag vill läsa om hur en person som bara jobbat 6 månader gör för att gå vidare när alla bekanta "är slut".

  SvaraRadera
 8. Madeléne Hörk12 januari 2015 16:48

  Jag skulle vilja läsa mer om olika konsulters och ledares början och framgång inom Partylite. Hur dom ger sina bästa tips för en framgångsrik karriär inom Partylite. Mvh/ Madeléne Hörk

  SvaraRadera
 9. Boknings tips, försäljningsargument, visnings tips alltid tacksamt!

  mvh
  Carin Rönnholm

  SvaraRadera
 10. Jag skulle önska att vi var mer berikade med information om Brighter world & home serien samt vad alla ljusen innehåller då många av våra kunder är medvetna om att många produkter på marknaden idag innehåller tungmetaller/gifter mm

  SvaraRadera
 11. Hur ser det ut på lagret? Jag fantiserar ibland om hur de springer runt som små myror bland jättelika lagerhyllor... Men hur ser det egentligen ut när de tar hand om en beställning? "Från beställning till leverans" så att säga!

  SvaraRadera
 12. Jag vill läsa om hur ljusen görs från början till slut, o speciellt Brighter World ljusen, vad händer när lagret får ordrarna o ska börja packa. Hur gör man för att komma ut ur bekantskapskretsen o få nya bokningar o nya kunder.

  SvaraRadera
 13. Jag skulle vilja föreslå att ni får med, hur viktigt det är, för sin egna verksamhet och andra i företaget, att försöka se det mesta positivt, då saker inte blir som man själv vill och tips på hur de kan förändra sitt negativa tänkande till att se det från den "ljusa sidan" och vikten av att inte sprida "gnäll" i onödan!

  SvaraRadera
 14. Ett reportage om hur lavendel/verbenaljusen blir till från planta (odling, träffa odlare) till doftämne (parfymör/design) och sedan ljustillverkningen.

  SvaraRadera
 15. Ett reportage "från ax till limpa"! Skulle vara intressant att få en liten inblick i ljusens väg till våra hem; tillverkningsprocessen, lagerhantering, mindre lager, packning osv osv.

  SvaraRadera
 16. Jag skulle vilja veta mer om framställningen av produkter och ljus

  SvaraRadera
 17. Jag skulle vilja se bilder och läsa om produkterna från att de börjar skapas tills att de blir färdiga till kund. Det skulle vara lärorikt för både oss säljare och kunder. Då kan kunderna också förstå vilken bra kvalite det är på de vackra produkterna och hur prisvärda de är.

  SvaraRadera
 18. Stort tack till alla era kommentarer, idéer och önskemål. Verkligen kul att så många ställde upp! :) Vinnaren denna gång blev Cherie Mårtenssons önskemål "Skulle vara kul med inlägg om hur det går till när ljusen tillverkas men också intressant att få förslag på hur man kan ha visningsbord."
  Vi kommer under våren att göra ett inlägg om ljusens tillverkning och idéer till visningsbord. Den fin fina Omfamnelse bordsdekorationen är påväg hem till dig! Grattis! :)

  SvaraRadera