torsdag 12 mars 2015

Lights Off , Candles On. Earth Hour är snart här!

Lördagen den 28. mars 2015 kl. 20.30 släcks lamporna runt om i världen för en timme. Då firas Earth Hour igen och PartyLite är såklar med. Earth Hour är alltså en rörelse för bevarandet av vår planet. Det firas i 7000 städer i 163 länder med målet att öka medvetenheten om klimatförändringar.

Kan ni tänka er att PartyLite förra året nådde fler än 5 miljoner och engagerade över 200.000 människor med sitt Earth Hour budskap? Med tanke på flojårets succé kommer PartyLite igen att slå ett slag för att öka medevetenheten om klimatförändringar genom att engagera Konsulter, Värdinnor/Värdar och Gäster runt om i världen att ta del i detta fantastiska Erath Hour-event!  


Vi har speciella Earth Hour erbjudanden och du har säkert inte gått miste om att PartyLite tillverkat dessa små exklusiva, jättesympatiska "Earth Hour" Pandor? 
Men det finns bara ett begränsat antal dom och de är endast tillgängliga i mars.Köp dem nu och försäkra dig om att även du har dessa sötnosar att bränna ljus i under våren!  

Exklusiva Nature's Light  ny PartyLite Mamma&Baby Panda
Och visste du att för varje sålt Brighter World Glasljus i mars kommer PartyLite dessutom att donera 10 kronor till Earth Hour 2015! PartyLite firar Earth Hour hela helgen mellan 28.-31 mars. Var med och påverka och fira Earth Hour med oss genom att hålla eller vara med på ett PartyLite Party.  

Psst....en speciell överraskning väntar på dig denna helg så håll utkik mycket kommer ännu att hända!

Annika&Maria   Inga kommentarer:

Skicka en kommentar