onsdag 10 september 2014

En eftermiddag hos Topi

Igår efter lunch åkte vi hem till Topi.  Ifall någon undrar så är Topi alltså den som ansvarar bland annat över allt det administrativa på PartyLite kontoret , och har en jätte lång titel som låter såhär; Director of Administration & Operations.

Det är alltid roligt att få besöka ett äkta "PartyLite" hem och se vilka produkter som fått plats i hemmets inredning. Topis favorit i höst verkar vara Omfamnelse kollektionen (kolla in matbordet),  men visst kunde jag spana in också gamla godingar som Mirador lyktan och glasljus lite här och där. :) 

Efter att vi fått kaffe i oss så, blev vi indelade i mindre grupper och funderade bland annat över våra styrkor och svagheter och vad vi lärt oss av det gångna året. 

Det är minsann inte lätt att analysera sitt jobb och komma på alla saker som gått bra och sådant som måste förbättras. Men när vi väl kom igång och skrev ner allt vi kom att tänka på (utan att tänka på det för mycket)  så fick vi nog ihop en hel del förbättringsförslag och nya idéer.  

Analysering på gång. Svårt att gissa vilken produkt Topi tycker om! ;) 

En sak som vi bland annat diskuterade mycket om var hur viktigt ett bra samarbete är, inte bara oss kollegor i mellan, utan också mellan oss på kontoret och er; Konsulter, Ledare och RVP`s. Kanske ni har idéer om hur vi tillsammans kunde förbättra kommunikationen och samarbetet mellan oss? Vi tar så gärna emot idéer!

Idéer på bordet

Vi kom också att tänka på hur viktigt det är att man vågar dela med sig (även knasiga) idéer som man går och grubblar på. För man vet ju aldrig vad som fungerar om man inte vågar testa, eller hur! Sedan tyckte vi nog alla lika om hur viktigt det är vara snälla och hjälpsam mot varandra och stötta och tacka för ett bra jobb.  

Sanna, Karolina, Diana och Kaisa funderar på förbättringar till nästa år


En mycket givande eftermiddag alltså. Tack Topi att vi fick komma hem till dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar